Schoolonderwijs

Schoolonderwijs is het fundament waarop iemands professionele leven vervolgens wordt gebouwd. De eigenaardigheden van de mentaliteit van verschillende nationaliteiten en de subtiliteiten van het lesgeven worden weerspiegeld in het leerproces.

Europa, Amerika en Azië hebben hun eigen kenmerken op het gebied van schoolonderwijs. Er zijn interessante tradities. In Uruguay wordt een leraar bijvoorbeeld begroet met een kus op de wang. Elke Japanse school heeft een fulltime voedingsdeskundige. En in Noord-Korea propageren ze haat tegen de Verenigde Staten. Ze geven kinderen speelgoedpistolen en laten ze portretten maken van Amerikaanse politici. Ze zingen ook liedjes die de spot drijven met Amerika.

https://www.astutepayroll.com/wp-content/uploads/ninja-forms/7/watson.pdf
https://www.brandetize.com/wp-content/uploads/ninja-forms/5/watson.pdf
https://classicdreamhouse.dk/wp-content/uploads/ninja-forms/5/elen.pdf
https://www.rosti.com/wp-content/uploads/ninja-forms/1/elen.pdf
https://echo3world.com/wp-content/uploads/ninja-forms/1/elen.pdf

Kinderen van 11-18 jaar kunnen geen jargon gebruiken in een gesprek. Het is verboden om "hallo" en "tot ziens" te zeggen, en in plaats van deze bekende woorden moeten we "hallo" en "tot ziens" zeggen. Het is ook verboden om woorden in te korten. Op Britse scholen is alleen de literaire taal toegestaan. Zo proberen de autoriteiten de spraakcultuur van adolescenten te verbeteren en hun woordenschat uit te breiden.


Een innovatie is verschenen in kleuterscholen en scholen in Vietnam - yogalessen. Tijdens de schooldag besteden de kinderen een uur aan yoga. Er wordt aangenomen dat dit het kind kan helpen zich te concentreren en angst te verminderen, wat de beste invloed zal hebben op de academische prestaties.

In dit land wordt een programma voor gemeenschapseducatie ontwikkeld, waarbij kinderen uit verre dorpen worden opgeleid die niet in staat zijn om naar school te gaan. Deze dorpen sturen voor meerdere jaren leraren in opleiding en krijgen een minimumloon.



In Frankrijk is de eerste school de "moederschool", waar kinderen van 2-3 jaar worden opgeleid. Op 5-jarige leeftijd moet een kind zeker beginnen met leren lezen. De basisschool duurt 5 jaar, daarna gaan de kinderen 4 jaar naar de universiteit. Dan - 2-3 jaar middelbare school of lyceum. Daarna kunnen studenten zelfstandig hun specialisatie bepalen. Trouwens, Franse scholen worden als de beste van Europa beschouwd.


Er zijn 13 scholen in dit land zonder rooster of huiswerk. Deze scholen zijn tot stand gekomen met steun van de Vittra-organisatie. Kinderen leren voor hun eigen plezier, klassen op scholen zijn gemaakt als speelkamers. Leerlingen leren alleen die vakken die ze leuk vinden. Hoe effectief deze aanpak is, zal in de loop van de tijd duidelijk worden. Maar deze scholen worden steeds populairder in het land, hoewel het staatsonderwijssysteem dit formaat niet erkent.


Als het kind niet naar het bord wil, wordt het niet gebeld, terwijl het geen slecht cijfer geeft. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is dit een verlossing van stress, maar voor oudere kinderen werkt deze aanpak anders: als je niet naar het bord wilt, dan heb je een zwakke wil. Daarom proberen middelbare scholieren dit recht niet zonder specifieke reden te gebruiken. Overigens gaan kinderen vanaf 7 jaar naar het eerste leerjaar in Finland.


Thuisonderwijs is in het land bij wet verboden. Misschien vinden onderwijsfunctionarissen het ineffectief. Dus als een kind zonder goede reden niet naar de klas komt, kunnen zijn ouders een boete krijgen! 
Докладніше про цей текст оригіналуЩоб дізнатися більше про переклад, введіть текст оригіналу
Надіслати відгук
Бічні панелі

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

De slapende leraar en andere interessante feiten over de opvoeding van vroeger

Essay Writing Services

Paper Writing Service